Postitatud Lisa kommentaar

Helkurribad

dog collar with reflective tape

Peegeldavad elemendid koerte tarvikutel – helkurribadega kaelarihmad, jalutusrihmad, traksid!

Helkurelemendid koerte aksessuaarides muudavad jalutuskäigud palju turvalisemaks. Küsisite eelmisel aastal palju, kas kaelarihamdele, traksidele ja jalutusrihmadel on helkur. Meil on ülimalt hea meel, et saame teile lõpuks pakkuda uusi tooteid helkurribaga!

Lühikeste sügis- ja talvepäevade tulemusel jäävad meie jalutuskäigud sageli pimedale ajale. Helkuriga rihma või trakside pealt peegeldub valgus helkurribalt tagasi, muutes teie koera nähtavamaks.

Helkuriga kaelarihm, jalutusrihm või traksid – miks neid kasutada?

Peegeldavad elemendid riietel (isegi koerte riietel) suurendavad pimedal ajal jalutades turvalisust. Helkurist lisand on tõeliselt oluline jalutuskäikude puhul, mis mööduvad halvasti valgustatud aladel, eriti liikudes suurte teede ääres. Sellistes kohtades sulanduvad meie siluetid tumeda taustaga, muutes meid autojuhtidele vaevu märgatavaks.

Ilma helkurelemendita on autojuhi reaktsiooni aeg aeglasem, kuna juht on suuteline nägema meie koera ainult 20-30 meetri ulatuses. Ent kui kaelarihm, jalutusrihm või traksid on varustatud peegeldavate elementidega, peegeldub esitulede valgus sealt vastu ning loom on nähtav 130-150 meetri ulatuses, mis annab juhile rohkem aega otsustamiseks ja reageerimiseks.

Helkurtooted koertele – kuidas neid kasutada?

Selleks, et koerte tarvikute helkurelemendid toimiksid, kavandasime nende paigutuse selliselt, et koerad oleksid juhtidele nähtavad mõlemast suunast. Seetõttu on trakside helkurribad paigutatud nii koera mõlemale küljele kui ka ette. Jalutusirhmadel on ribad mõlemal küljel: üleval ja all. Kaelarihmadel ühes või kahes kohas – olenevalt suurusest.

Helkurite toimimise rusikareegel: mida lähemal maapinnale, seda paremini juhtidele nähtav – see on seotud autode esitulede seadistusega.

Väikesed koerad kannavad pisikesi lisatarvikuid ning seetõttu on ka helkurelementide paigutamiseks kasutatav pind tilluke. Õnneks võidavad väikesed koerad juba ainult seetõttu, et on oma suuruse pärast kõnniteele lähemal ja seega on neid pimedas lihtsam märgata.

Mõne koera pikad ja kohevad karvad võivad kaelarihmad kinni katta, muutes rihmade helkurribad halvasti nähtavaks. Nendele karvapallidele on paremaks lahenduseks lisatud helkurelementidega trakside ja jalutusrihma kombinatsioon.

Helkurriba – kuidas see välja näeb?

Helkurriba koosneb katkendlikest joontest. Tänu väikeste triipude vahelisele ruumile on lindi kujundus nähtav ja esteetiliselt läbimõeldud.
Ühe lindi pikkus on kuus väikest diagonaalset riba. Vastavalt toote tüübile ja suurusele, lisatakse soojusülekande meetodit kasutades kuus riba (näiteks XS-suuruses kaelarihmadele) või kordades rohkem (näiteks M suuruses Guard trakside puhul 18 riba, mis paiknevad mitmes kohas üle toote)

Helkurelemendid tuleb kinnitada nii, et neid näeksid mõlemalt poolt tulevad juhid.

Helkurribadega kaelarihmad

Kaelarihmad on jalutusrihmade kõrval koerte garderoobi kõige populaarsemad aksessuaarid. Kui teie koer kannab kaelarihma iga päev, lisavad helkurelemendid ootamatu sündmuste puhuks lisakaitset. Tagaaiast põgenemise või vanaema-vanaisa juures veedetud puhkuseaegse kadumise või paanikas ärajooksmise ajal jääb meie koer esitulede vihus nähtavaks ja tal on suuremad võimalused jõuda turvaliselt tagasi koju.

Helkurribade arv kaelarihmal on vastavuses selle suuruse ja laiusega:

  • XS ja S suurustel on 6 helkurriba.
  • M, L ja XL suurustel on 12 riba, mis on paigutatud kahte kohta.
Reflective collar for dogs

Helkurribaga jalutusrihmad

Jalutusrihmadel olevad helkurelemendid näitavad, kus lõpeb koer ja algab omanik 🙂 Jalutusrihmaga mööduvatel jalutuskäikudel, kus rihma ühes otsas marssib rõõmsalt kutsikas, teevad rihmal olevad helkurribad palehigis tööd, peegeldades valgust autodelt ning hoides koera-inimese kooslust kõikidele liiklejatele nähtavana.

Jalutusrihmade ja reguleeritavate jalutusrihmade korral pressime ribad sisse:

  • alumisse ossa, karabiini kohale (mõlemalt poolt)
  • ülemisse ossa, käepideme alla (mõlemalt poolt)
Leash for dog with reflective tapes

Helkurribaga traksid koertele

Traksid on suuremat osa koerast kattev lisavarustus. Peegeldavad elemendid on nii koera mõlemal küljel kui ka ees.

Harness for dogs wih reflecive tape
Reflective harness for dogs
Easy walk harness with reflecive stripes
Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.