Postitatud Lisa kommentaar

Rihmade pesu

On tavapärane, et asjad määrduvad ning muutuvad mustaks. Tuleb kindlasti ette tuttav pilt, kui jalutusrihm libiseb käest maha ning lohiseb koerale järele ja kui pole just “sinu päev” siis lohiseb kindlasti veel sopaloigust läbi.

Värviliste rihmade puhul tuleb kindlasti arvestada sellega, et mustus paistab paremini välja kui tavapärastel tumedatel. Õnneks ei nõua nende hooldus midagi keerulist ja need võivad pidevalt lohiseda mööda maad!

Tegime enda koera rihmadega testi, koos enne ja pärast piltidega. Vasakul pool on näha Shine in blue kaela- ja jalutusrihma mis on olnud kuskil natukene üle poole aasta kasutusel ning paremal pool peale pesumasinas käiku. Vahe on märgatav!

Kuidas pesta?
Pesemiseks on kaks varianti kas käsitsi või panna rihmad pesumasinasse. Valides pesumasina variandi, siis soovitame panna need pesukotti vältimaks pesumasina kahjustamist (toodetel metallist elemendid) ning pesta kuni 40 kraadisel temperatuuril. Tooted ei anna värvi.

Teine variant on pesta käsitsi ning mustemaid kohti võib harjaga harjata. Rihmad ei muutu tugevama harjasega harjates kiuliseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.