Postitatud Lisa kommentaar

Näitusel

Selle aasta alguses  sai meil pandud paika väike plaan, et külastame ühte koertenäitust oma müügiletiga, kus inimestel oleks võimalik tooteid näha ja katsuda. Olles ise pärnu inimesed siis tundus hea võimalusena pärnu rahvusvaheline koertenäitus. Ettevalmistusi müüma minekuks jätkus, oli vaja kaarditerminali, müügistanged, rollupi ning muidugi ka tooteid natukene suuremas koguses.

Päev varem tegime “peaproovi”, mõtlesime ja katsetasime mis järjestuses ning kuidas midagi stangedele sättida. Võib öelda, et proov oli edukas, sest kohapeal väga suuri muutusi ei olnud tarvis teha. Kindlasti oleks hea olnud, kui kaasas oleks olnud ka telk, kuid selle saame võtta järgmisel korral.

Ilmaga meil vedas samuti, oli ilus ja päikesepaisteline päev koos rõõmsate inimeste ja koertega. Väga vahva oli suhelda erinevate inimestega ning näha nii palju koeri. Kindlasti külastame mõnda näitust tulevikus veel!

 

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.